Az Arvisura mint virtuális sms-szerver

A kollektív tudatalatti virtuális szervere: az Arvisura SMS

arvisura virtuális szerverTömeges SMS-ben egy télikertbe hívták össze nemrégiben és a budapesti Okkult Tudományok Üveg Házában jelentették be az Arvisura Szamizdat Könyvkiadó megalapítását. Mint Dr. Kállay O. Béla alapító főszerkesztő elmondotta, a szellemi műhely hidat kíván verni az ősi okkultizmus és spiritualizmus körébe tartozó tudományok és a modern számítástechnika között. Első kiadványuk például a kollektív tudatalatti megnyilvánulásai és az internetes adatforgalom közötti összefüggéseket tárgyalja. A jeles arab származűású brit szerző, Lloyd al-Bakar nem kevesebbet állít monográfiájában, mint azt, hogy a kollektív tudatalattit megtestesítő úgynevezett Arvisura akként működik az emberiség látens emlékezetében, mint valamiféle virtuális szerver az internetes adatok tárolásában. Az Arvisura egy globális és univerzális adattár, amely azonban önmagában nem jeleníthető meg, hanem csakis médiumok által. Ilyen médium volt a közelmúlt Paál Zoltán félig írástudatlan ózdi kazánkovács, aki az általa agyrádiónak nevezett kommunikációs csatornán "vette" a hun-magyar őstörténet teljes tudásanyagát és ezt le is jegyezte az Arvisurák - Igazszólás mintegy 40.000 gépelt szövegoldalt kitevő szövegében (később több csonkított kiadást is megélt).

Nos, a Kiadó első készülő könyve bőven tárgyalja a Magyar Arvisura keletkezésének történetét is, feltárva, hogyan is működött Páal Zoltán agyrádiója, azaz milyen forrásból, milyen adatbázisból (no, ez lenne az a virtuális szerver, vagyis VPS, amely tömeges sms-küldésre is képes kampány idején) merítette tudását, honnan jött az a tömérdek információ, amelyet évtizedeken keresztül megszállottként lejegyzett (holott "magától" írni alig tudott).

A főszerkesztő a készülő kiadványról még azt is elárulta, hogy elméleti alapját nagyrészt a keleti egzisztencialista filozófia képezi, amely Arvisurának nevezi a kollektív tudatalattinak az új szubsztanciákra történő rálényegülését.

A közönség soraiból feltett első kérdés persze az volt, hogy mi a várható könyv címe. Arvisura VPS - mondotta a főszerkesztő, mire a hallgatóság hangos ovációban tört ki. Lelkesedésük akkor hagyott alább, mikor az előadó jelezte, hogy a monográfia természetesen ősi székely-magyar rovásírással íródott és ekként jelenik meg. Viszont akinek van agyrádiója, saját anyanyelvén bármikor leolvashatja az Arvisura Kiadó központi szerveréről.

Arvisura VPS-Sms

A Virtual Private Server vagyis Saját Virtuális Szerver speciális tárhely, amely nagy számban hozható létre és értékesíthető egy nagy teljesítményű szerver virtualizációja révén. Az ügyfél számára a VPS egy fizikai szerver tulajdonságait emulálja, így rendszergazdai felhatalmazással üzemeltetheti. - Arvisura Könyv Kiadó: Budapest-Ungvár. Magyar Arvisura: hamis őstörténeti mítosz. Virtuális szerver bérlés, hosting, szolgáltatás