Laptopra optimalizált Arvisurák

olvasás közben szellemi erőtérből tölthető fel a notebook akkumulátor

laptop akku - arvisura letöltő alkalmazásA Nagy Arvisura Könyv letöltése laptop számítógépre nem mindenki által könnyen megoldható feladat, éppen ezért a Magyar Arvisura Szövetség szakértői Mitológia, azaz MYTHOLOGY néven olyan alkalmazást fejlesztettek ki, amely nemcsak megkönnyíti a nevezett könyv letöltését, hanem a letöltött állományt egyszersmind laptopra optimalizálja. Erre mostanság nemcsak azért van szükség, mert a monitoron megjelenítendő anyagokat általában az asztali számítógépek nagy képernyőszélességére és a mobiltelefonok kis méretű kijelzőjére optimalizálják, megfeledkezve a köztes méretekről, hanem azért is, mert a notebook készülékek akkumulátorai aránylag hamar lemerülnek, és így hálózati áramforrásoktól távol eső helyen a teljes magyar őstörténeti tudás nem tanulmányozható kellő mértékben. Az új alkalmazásnak köszönhetően azonban

az Arvisura olvasása közben a laptop akkumulátor automatikusan feltöltődik

- mégpedig az ősemlékezet erőteréből merítve energiát. Így mostantól kezdve semmi akadálya annak, hogy mondjuk a Hortobágy közepén, a magyar pusztacsakra közelében adózzunk az Arvisurák olvasásában rejlő élvezetnek, nem kell attól tartanunk, hogy az akksi lemerül, mert a laptop töltő nem csatlakoztatható sehová. Nem, nem merül le az akku, ellenkezőleg, minél tovább jutunk az Arvisura elsajátításában, annál jobban feltöltődik a kollektív ősemlékezetből - amelynek végül is magát a Nagy Művet is köszönhetjük.

A laptop töltő funkcióján felül a Mitológia alkalmazás az ezzel rendelkező laptoptulajdonosok számára egészségmegőrző funkcióval is rendelkezik, ugyanis az igénybevételével történő Arvisura-olvasás az emberi szervezetben a koffein fogyasztásával járó élénkítő hatáshoz hasonló eredményt produkál, ám a feketekávé ivásával szemben nincsen semmilyen káros hatása (pl. gyomoridegesség, a szervezet elsavasodása), ellenkezőleg: miközben elménkben páratlan frissességet érzünk, aközben testünk teljesen nyugodt marad, nem kerül felajzott állapotba, mint néhány kávé után ez előfordulhat.

Ennek a tulajdonságának köszönhetően egyes budapesti kávézókban már fontolóra vették, hogy a kávégép bérlés helyett inkább olyan laptopokat bérelnek a Magyar Arvisura Szövetségtől, amelyek a tárgyalt applikáció segítségével teszik lehetővé az őstörténeti tudás megszerzésével együtt járó szellemi felfrissülést. Ezzel kapcsolatban egyetlen probléma merül fel: vajon a kávézással járó orális élvezetet tudja-e helyettesíteni a laptop billentyűzetének a nyalogatása.

Tovább olvasom