Orbán Viktor, a nagy magyar arvisura

Magyarország legnagyobb Arvisurája kétség kívül a jelenlegi miniszterelnök, Orbán Viktor. Számos egyéb jeles tulajdonsága és teljesítménye mellett az ősi Arvisurák fényében végrehajtott cselekedetei közül kiemelkedik az a sámáni képességekre utaló nagy fordulat, ahogy radikálisan liberális igehirdetőből nemzeti populista közhelyszónokká vált, vagy ahogy hajdani Soros-ösztöndíjasként utóbb a nyugati liberális körökből származó minden támogatást a sátán mesterkedésének tekintett. Az is táltosi beavatottságra vall, ahogy az utóbbi években az Európai Unió pénzeit képes EU-ellenes propagandára fordítani. Ilyesmi csak a kiválasztottaknak sikerülhet.

Kétségünk sem lehet tehát afelől, hogy Orbán Viktor a minden dolgokról való megfellebbezhetetlen tudás Arvisurája, felkent rovósámán, akinek már igen-igen sok van a rovásán. Öröm nézni, hogyan tolja le a nép torkán a német megszállási emlékművet, hogyan avat Turulos Oszlopot, mit mond és mit cselekszik a magyarság nevében és hasznára.

orban-soros.jpgKattintás után nagyítható!

A bámulatos átalakulásokra egy másik példát is felhozhatunk. Igaz, ezt nem teljesen önerőből hajtotta végre, kis piréz segítségre is szüksége volt a csodás metamorfózishoz

 A magyarázat és további képek, valamint a pirézek véleménye Orbán Viktorról itt:

Csupán jelzésként és csupán azért, mert ez végül is mégiscsak egy Seo-blog, megjegyezni érdemesnek gondoljuk azt az aprótska tényt, hogy a fentebbi linken elérhető bdk.blog.hu poszt azzal a kulcsszóval, hogy Magyarország miniszterelnöke, az első google oldalra került keresőoptimalizálással. Azért ez is már majdnem arvisura! Persze keresőoptimalizálni mégiscsak sokkal könnyebb, mint egy országot vezetni. Pláne az orránál fogva.