Első piréz arvisurák

pirez arvisura  PR-cikk a télikertből

- Az első magyar piréz arvisurák a Google találati listán jelentek meg. Mondhatnánk gerilla-arvisuráknak vagy meghekkelt arvisuráknak is őket, illetve gerillamarketing szövegakciónak, lévén a törzsökös ősmagyar társaiktól eltérően nem a hamis mítosz még hamisabb dokumentumait képezték, hanem céljuk az volt, hogy ezt a hamisságot a public relations és a keresőmarketing eszközeivel leleplezzek. No, nem a tudományosság szenteszközeivel (a téves állítások tételes cáfolása), hanem egyfajta gerillamarketing eszközökkel.

A Piréz Arvisurák mint marketing-termékek mögött ugyanis egy átgondolt webakció sejthető. Kitalálója és megvalósítója azt érte el a weben, hogy az eredeti (hamis) tartalomtól eltérően egy egészen másfajta, de ugyancsak fikciós tartalom jelenjen meg akkor, ha valaki az arvisura, arvisurák kulcskifejezésekkel internetes keresést indít.

Hol vannak a piréz pr-cikkek és hol az ar6visurák?

Első helyen a keresőben ugyan még mindig a Wikipédia magyar szócikke szerepelt, de a második és harmadik Google-pozícióba már sikerült teljesen új jelentéseket felcsempészni. Ezek többnyire azt állítják, hogy a nevezett arvisurák a keleti egzisztencializmus filosz-körökben jól ismert alaptételei, melyek egyenesen Cecil M. Joepardy Nagy Traktátum c. művéből valók. Jobb a helyezése a hol élnek a pirézek, valamint a pr-cikk megjelentetés ára kulcsszónak.

Honlap szolgáltatás: marketing szövegírás

A jól szerepeltetett és alaposan optimalizált weboldalakon sok egyéb jópofa infó is elérhető, a szerzőknek kisujjában van a marketing szövegírás, az olvasok közt pedig akadhat, aki el is hiszi némelyiküket. Szó esik például az ősi szanszkrit nyelvi eredetről, a jelleg-rálényegítésről mint ontológiai processzusról; de arról is, hogy ez az egész arvusurásdi nem egyéb, mint háborús szovjet propaganda szolgáltatás 1944-ből, amelyet kiképzett ejtőernyős KGB-ügynökök terjesztettek a megszállni kívánt vagy már megszállt országok lakossága körében, így Magyarországon is - így alakult ki Ózd központtal a magyar arvisuracsakra mint korábbi partizánközpont,

Manapság - a frissen érkezett PR-cikk tanúsága szerint - már védettséget élveznek a magyar esőerdőkben gyéren tenyésző arvisurákok, télikertben óvják őket a hideg szelektől és segélykérő mobiltelefonok állnak rendelkezésükre baj esetén a termékek megóvása céljából.

Marketing-kampány a piréz télikert építés nagyszerűségéről

A piréz arvisura is magyar arvisura, csak nem úgy. Hanem másként, valamint egyébiránt. Üvegházi körülmények közt. Virtuálisan. Webszaporítással. Közösségi megosztással.