Laptopra optimalizált Arvisurák

Olvasással tölthető fel a HP notebook akku !

laptop akku - arvisura letöltő alkalmazásA Nagy Arvisura Könyv letöltése laptop vagy más hordozható számítógépre nem mindenki által könnyen megoldható feladat. Éppen ezért a Magyar Arvisura Szövetség szakértői Mitológia, azaz MYTHOLOGY néven olyan mobil alkalmazást fejlesztettek ki, amely nemcsak megkönnyíti a nevezett könyv letöltését, hanem a letöltött állományt egyszersmind laptopra optimalizálja.

Erre mostanság nemcsak azért van szükség, mert a monitoron megjelenítendő anyagokat általában az asztali számítógépek nagy képernyő-szélességére és a mobiltelefonok kis méretű kijelzőjére optimalizálják, megfeledkezve a köztes méretekről, Asus-, Dell-, HP-tulajdonosokról. Hanem azért is, mert a notebook készülékek akkumulátorai aránylag hamar lemerülnek, és így hálózati áramforrásoktól távol eső helyen a teljes magyar őstörténeti tudás nem tanulmányozható kellő mértékben. Az új alkalmazásnak köszönhetően azonban

az Arvisura olvasása közben a HP laptop akkumulátor automatikusan feltöltődik

- mégpedig az ősemlékezet erőteréből merítve energiát. Így mostantól kezdve semmi akadálya annak, hogy mondjuk a Hortobágy közepén, a magyar pusztacsakra közelében adózzunk az Arvisurák olvasásában rejlő élvezetnek!

Nem kell attól tartanunk, hogy a márkás aksi lemerül, mert a laptop töltő nem csatlakoztatható sehová. Nem, bizony nem merül le a HP notebook akkuja, ellenkezőleg, minél tovább jutunk az Arvisura elsajátításában, annál jobban feltöltődik a kollektív ősemlékezetből - amelynek végül is magát a Nagy Művet is köszönhetjük.

A laptop töltő funkcióján felül a Mitológia alkalmazás az ezzel rendelkező laptoptulajdonosok számára egészségmegőrző funkcióval is rendelkezik, ugyanis az igénybevételével történő Arvisura-olvasás az emberi szervezetben a koffein fogyasztásával járó élénkítő hatáshoz hasonló eredményt produkál, ám a feketekávé ivásával szemben nincsen semmilyen káros hatása (pl. gyomoridegesség, a szervezet elsavasodása), ellenkezőleg: miközben elménkben páratlan frissességet érzünk, aközben testünk teljesen nyugodt marad, nem kerül felajzott állapotba, mint néhány kávé után ez előfordulhat.

Ennek a tulajdonságának köszönhetően egyes budapesti kávézókban már fontolóra vették, hogy a kávégép bérlés helyett inkább olyan laptopokat bérelnek a Magyar Arvisura Szövetségtől, amelyek a tárgyalt applikáció segítségével teszik lehetővé az őstörténeti tudás megszerzésével együtt járó szellemi felfrissülést. Ezzel kapcsolatban egyetlen probléma merül fel: vajon a kávézással járó orális élvezetet tudja-e helyettesíteni a laptop billentyűzetének a nyalogatása.

Arvisura hangoskönyv letöltése itt:

arvisura hangos könyv - laptop töltő

 A laptopra optimalizált Arvisurák olvasása élénkíti a szellemet. A hangoskönyv letöltés társadalmilag hasznos. Arvisura hangos könyv letöltés, magyar_arvisura, arvisura_könyv, magyar őstörténeti mitológia

Szervizi alkalmazottak számára Budapesten a Nagy Arvisura Könyv letöltése laptop számítógépre kedvezményes és garanciális 2022-ben.