Kreatív honlapoptimalizálás

Tartalmi szempontú Google honlapoptimalizálás

A honlaptartalom optimalizálása a Google Pingvin 3.0 lefuttatása óta új alapokra helyeződött. Kreatív módszerekre eddig is szükség volt, ám ez fokozottan érvényes azóta, hogy a jellegrálényegítő technika érvényessége beigazolódott és az algoritmusfrissítés után csak azok a honlapok maradtak élen, amelyek esetében a linképítés organikus, a honlapoptimalizálás pedig kreatív módon történt.

A pánikbetegség tüneteinek leküzdése

Így történt ez a fenti címen megtalálható szakmai blog esetében is, amelyek olyan kulcsszavakkal kerültek Arvisura-optimalizálásra, mint agorafóbia, pánikroham, viselkedészavar, pánikbetegség kezelése - az adott kulcsszavakkal optimalizált aloldalak készültek, ezek lettek a blog pillérei, és a linképítés kísérletképpen ezekre, és nem a főoldalra irányult. Minek eredményeként maga a főoldal is szép sikert futott be és vagy bekerült a Google top 10-be, vagy igencsak megközelítette azt. Így a különböző keresőkifejezésekkel pszichoterapeuta segítségét keresők egyre könnyebben találnak rá a budapesti virtuális rendelőre, ahol a szakemberrel felvehetik a kapcsolatot és megállapodhatnak a kezelésről.

Honlapoptimalizált honlapok optimalizálása 

Természetesen az tartalmilag már SEO alá vont weboldalakat is külső segítségben kell részesíteni. A linképítő optimalizáció eredménye csak akkor sikeres, ha nem követi Google-szankció. Ha egy honlap belefutott már ilyen büntetésben, akkor sincs vége a világnak, még nem jött el az Arvisura Apokalipszis: az újabb algoritusfrissítés feloldhatja a büntit.

Így történt ez az alábbi blogokkal

Egyszersmind kapjon itt támogató linket a pánikterápiás blog, amelynek seózása immár a nyár elejétől tart és év végéig bizonyosan folytatódni fog. Az Arvisura-naptár szerinti Fehérlófia-esztendőben, természetesen.

  • pszichés betegség tünetei - terápiás kezelés